Meistä

 

sert
 
Olemme Suomen ja Balttian markkinoilla toimiva naisten muodin verkkokauppa.

Meidän logistiikkakeskuksemme sijaitsee Maardun kaupungissa Tallinnan naapurissa.
Liikeideamme on ostaa suurissa erissä ja toimia tehokkaasti  ja toimittaa ne asiakkaillemme edullisesti ilman välikäsiä.
 
Yhtiömme OÜ Relika on perustettu 27 vuotta sitten ja meillä on AA luottoluokitus.
Kuulumme viron suomalaisten yritysten kauppakamariin.
 

Miksi tilata naisten verkkokaupasta?

 
Netistä ovat helpoin ja mukavin tapa hankkia muotia jo senkin takia, että eri vaihtoehtojen selailu ja vertailu onnistuu näppärästi omalta kotikoneelta käsin. Valikoimistamme löytyy yhteensä satoja erilaisia mekkoja, minihameita ja farkkuja, joten jokainen löytää varmasti omaan käyttöönsä sopivia tuotteita oman budjetin rajoissa.
Yleisesti ottaen naistenverkkokauppa.fi:n hintataso on edullisempi kuin alan liikkeissä. Tuotteemme myydään suoraan varastosta asiakkaalle, joten kalliiden toimitilojen vuokrat ja muut kulut eivät näy asiakkaalle tuotteiden hinnoissa. Harva huomaakaan, että esimerkiksi piikkarit ja farku ovat verkkokaupoista tilattuna reilusti edullisempia, kuin lähikaupassa tai tavarataloissa. 
 

Miksi tilata kengät ja naisten vaatteet netistä?

 
Meidän naisten kenkien valikoima on keskittynyt korkeakorkoisiin naisten kenkiin. Seksikkäät piikkarit sopivat minihameiden ja muiden tyköistuvien leninkien kanssa. Valikoimissa on satoja rooliasuja, ilta-asuja,pitkiä leninkejä ja tietenkin vietteleviä alusasuja erittäin edulliseen hintaan. Naisten korkkarit tai piikkarit on valikoimissa kaikissa muotiväreissä ja meillä korko todellakin korostaa kauniita sääriänne ja teevät teistä juhlien keskipisteen. Uutuutena valikoimissamme on läpinäkyvät "lasipiikkarit" , jotka on käytössä kaikissa Fitness kilpailuissa eri sarjoissa, kuten bikini fitnessissä.
Bikini Fitness kengissä on eri pohjien ja korkojen korkeuksia ja pituuksia, koska eri liitoilla on erialiset säännöt niiden suhteen.

 
Yksi hyvä lisäsyy tilata piikkarit ja Candy Shoes korkokengät meiltä on se, että meidän valikoimamme on varmasti muodikas ja trendikäs ja saatte 
kengät lisäksi markkinoiden edullisimpaan hintaan. (vertailu tehty 11/2017).
 

Miksi tilata perukit ja käsilaukut verkosta?

 
Valikoimamme sisältää muodikkaita vaatteita, korkokenkiä, alusvaatteita peruukkeja ja myöskin muodikkaimmat ja edullisimmat käsilaukut ja laukut naisille. Käsilaukkujen värit nuodattelevat samaa värimaailmaa kuin leningeissä, farkuissa ja minihameissa, joten voitte yhdistellä käsilaukut kenkiin ja asuihin helposti.Hintatasomme asuissa,peruukeissa, korkokengissä ja käsilaukuissa on varmasti joko halvin tai lähes halvin Suomessa. Ostamme tarkasti, mutta paljon ja siirrämme edulliset hinnat tyytyväisille asiakkaillemme.
 

Naisten verkkokaupan toimitukset

 
Toimitamme tilauksenne joko smartpostilla tai tavallisella postilla valintanne mukaan.
Tilaukset pääkaupunkiseudelle tulevat 2-3 päivässä ja muualle suomeen 3-5 päivässä.
Kun olette varmistaneet tilauksenne, niin saatte automaattisesti vahvistuksen siitä sähköpostiinne.

Maksuvaihtoehdot ja toimitus 2-4 päivässä

 
Suomessa tunnettuja maksupalveluiden tarjoajia ovat mm. Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut Oy), Checkout ja Suomen Maksuturva, jotka takaavat verkkokaupan luotettavuuden käyttöehdoissaan. Seksitori.fi käyttää Paytrailin maksupalveluja ja maksulinkkejä, joten voit maksaa riskittömästi oman pankkilinkkisi kautta tilauksesi. Maksaessasi tilauksesi meille, näkyy se automaattisesti meidän koneella vahvistettuna ja teidän ei tarvitse itse soitella tai muuten varmistella sitä..kaikki toimii automaattisesti ja saatte tilausvahvistuksen ja muut omaan sähköpostiinne sitä mukaa kun tilaus edistyy ja se lähtee meiltä.
Toimitusajat ovat valtaosalla tilauksista toimitustavasta riippuen noin 2-4 arkipäivää. Toimitusaikojen pituuteen vaikuttaa asuinpaikkanne. Pääkaupunkiseudelle paketit tulee noin kahdessa työpäivässä. Muualle suomeen 3-5 työpäivän aikana. Toimituspäiviksi kaikissa verkkokaupoissa lasketaan vain arkipäivät. Toimitusaikaa aletaan laskemaan tilauksesta seuraavasta arkipäivästä alkaen. 

Pitääkö minun maksaa Suomeen tulli ja ALV maksuja?

 
Ei pidä. Viro kuuluu Euroopan Unioniin ja tavarat liikkuvat vapaasti euromaiden välillä.
Kaikki tilatut tuotteet sisältävät jo Viron arvonlisäveron,jonka maksaa myyjä eli OÜ Relika.
 
--
Valitse haluamasi tuotteet, lisää ne ostoskoriin, käytä turvallisia kotimaisia maksuvaihtoehtoja,
valitse toimitustapa ja toimitamme tilauksesi 2-5 arkipäivässä riippuen asuinpaikastasi.
Pääkaupunkiseudulle noin kahdessa päivässä, muualle hiukan kauemmin.
 
 
Tervetuloa asiakkaaksemme,
 
Naisten Verkkoakauppa.fi  muodikas ja edullinen verkkokauppa netissä